Boek een lekker weekendje weg in fietshotel ‘t Kruisselt

Als je in eigen land er even een weekendje tussenuit wilt, dan kun je genoeg plekjes vinden die zich hier prima voor lenen. Amsterdam is uiteraard een schitterende stad en zo heb je er nog wel een paar in Nederland. Utrecht, Zwolle, Nijmegen of Den Haag lenen zich stuk voor stuk prima voor een leuk dagje of weekendje weg. Maar je kunt in Nederland ook heel goed de natuur op zoeken. Zo zou je bijvoorbeeld naar Twente kunnen gaan, want daar heb je ontzettend veel natuur en ruimte. Nederland is klein en her en der flink volgebouwd, maar er zijn ook nog genoeg plekjes waar je de vogels kunt horen fluiten en waar je lekker door de natuur kunt wandelen of fietsen. Twente is zo’n plek, maar je zou ook naar de Veluwe kunnen gaan bijvoorbeeld. Indien je graag mag fietsen, dan is het zeker ook een goed idee om je verblijf te boeken bij een fietshotel. Een fietshotel is doorgaans een hotel dat midden in de natuur staat en die dus prima als uitvalsbasis kan fungeren voor de nodige fietstochten. Verder is het ook zo dat je er vaak wel fietsen kunt huren of in ieder geval gemakkelijk je eigen fietsen kunt stallen. Tevens is een fietshotel vaak ook een hotel waar veel fietsers komen en dat is natuurlijk altijd prettig. Je bent immers niet alleen in het hotel en dan is het fijn als de andere hotelgasten gelijke geesten zijn. Mocht je ze dan treffen op het terras na een flinke fietstocht, dan is het vaak leuk om ervaringen te wisselen. Indien je op zoek bent naar een mooi fietshotel in het hart van Twente, dan kun je terecht bij Hotel ‘t kruisselt. Niet alleen kun je vanuit dit fietshotel gemakkelijk leuke fietstochten maken door de mooie omgeving en naar de nabijgelegen dorpen en steden, maar je kunt ook een potje golf spelen op de golfbaan in de buurt. Daarnaast kun je in het fietshotel zelf uiteraard ook heerlijk genieten van het nodige comfort. Je kunt ontspannen na een fietstocht op het terras en zoals gezegd even een praatje maken met andere bezoekers. Je kunt ook een boek lezen, een kopje thee drinken of een borreltje nemen. In de avond kun je in het hotel zelf heerlijk dineren en uiteraard geniet je op je eigen kamer van een comfortabel bed om de batterij weer op te laden voor de volgende dag. 

Boek een mooie kamer in het fietshotel 

Je kunt bij Hotel ‘t kruisselt verschillende mooie kamers boeken. Zo kun je kiezen voor: 

  • Standaard kamer
  • Comfort kamer
  • Comfort plus kamer

Als je het er dus even lekker van wilt nemen en jezelf niks wilt ontzeggen, dan kun je de comfort plus kamer boeken, maar als je al weet dat je alleen in de kamer zult slapen, dan voldoet de standaard kamer uiteraard aan alle eisen. Op de site van kruisselt.nl vind je ook foto’s van de kamers, zodat je een goede keuze kunt maken. 

Heb je nog vragen? Neem contact op 

Indien je na het bezoeken van de site nog vragen hebt of liever via de telefoon een kamer boekt, dan kun je uiteraard ook altijd even contact opnemen met Hotel ‘t kruisselt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *