Geen categorie

Breng uw vakantie door in Noord-Holland!

Als je houdt van een echte actieve vakantie, lees dan verder!

Wil je eindeloos door de bossen slenteren, eten in Den Helder of fietsen langs de kust, dan is de kop van Noord-Holland de perfecte plek voor jou. De kop van Noord-Holland, ook wel Nederland boven Amsterdam genoemd, stond vroeger bekend als een stoffig stuk land boven de grote hoofdstad. Maar niets is minder waar! Het noorden van Noord-Holland is de afgelopen jaren snel van deze vooringenomenheid af.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat het toerisme in het gebied toeneemt, al merk je daar zelf niets van aangezien het gebied zo groot en uitgestrekt is dat je niemand tegenkomt als je dat niet wilt. Kortom, rust is het sleutelwoord voor Noord-Holland Noord.

Weekendje weg

Naast een gezellig dagje weg, kun je ook het hele weekend plannen! Overnachten kan in een strandhuisje in Julianadorp, maar wil je echt terug naar de natuur, dan kun je er ook voor kiezen om te gaan kamperen, volledig uitgerust met privé sanitair! Zo kun je nog langer genieten van de attracties die het noorden van Noord-Holland te bieden heeft.

Als je helemaal uitgeput bent van verschillende activiteiten, kun je altijd zonnebaden op het strand of een drankje doen op het terras. Op deze manier kun je echt de sfeer van de buurt opsnuiven en misschien een praatje maken met de lokale bevolking.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *