mooiste camping Nederland
Vakantie

Zo vind je de mooiste camping van Nederland

Het is niet gemakkelijk om een vakantie uit te zoeken waar iedereen blij van wordt. Zeker in deze tijd waarin verre reizen met het vliegtuig ineens risico met zich meebrengen moet je afvragen of het wel slim is om de wereld over te trekken. Gelukkig heeft ons eigen land ook veel te bieden. De mooiste camping in Nederland vind je met deze tips.

mooiste camping Nederland

Waar heb je zin in?

Nederland kent een hoop mooie campings. Welke dus de mooiste is dat hangt allemaal af van wat jij belangrijk vindt. Ga je graag naar een camping waar veel te doen is voor de kinderen? Dat kan. Of misschien ga je wel met je partner en willen jullie vooral luxe en gemak. Ook dat is mogelijk. Liever terug naar de natuur met zo min mogelijk voorzieningen? Aan jou is ook gedacht. Denk dus na over het niveau van comfort dat je belangrijk vindt en wat je gezelschap graag zou willen. Wanneer je bijvoorbeeld graag even wat tijd met je partner wil doorbrengen dan is het slim om te kiezen voor een camping met een entertainment programma zodat de kinderen zich ook alleen kunnen vermaken.

mooiste camping Nederland

Welke provincie?

Elke provincie in Nederland heeft op een unieke manier wel iets te bieden. Er zijn echter provincies die vaker worden bezocht door toeristen dan anderen. Limburg is bijvoorbeeld heel populair. Limburg is namelijk een provincie vol met groen. Dat is in de Randstad toch moeilijker te vinden. Limburg kent nog uitgestrekte bossen en lange landschappen om doorheen te fietsen. Maar ook op het gebied van natuur is er veel te bieden. Maastricht is een van de oudste steden van Nederland en absoluut een bezoek waard als je er nog niet geweest bent.